29.07.2013

AGUSTOS AA KOŞU BU CUMARTESİ! / AA FUN RUN THIS SATURDAY!

(scroll down for English)

Merhaba,

tatil mevsimi, bayrama erken kaçanlar vesaire derken İstanbul epey boşalacak herhalde bu hafta sonu AMA KALANLAR BİZİM!

Her ayın ilk cumartesi gibi bu ay da AA Koşu için Belgrad Ormanı'nda buluşuyoruz. İlk kez AA Koşu'ya katılacak olanlar en geç 2 Agustos Cuma öglene kadar  bu linkten yarışa bir kereye mahsus kayıtlarını yaptırabilirler. 

Daha önce yarışa katılanlar sadece barkodlu gogus numarasını basıp gelecekler, unutmayın barkodlu gogus numarası yoksa sonuç yok! Gogus numarasını bulamayanlar aakosu@adimadim.org'a mail atabilirler. Unutmayın, barkodlu göğüs numarası yoksa sonuç yok. 

Tarih: 3 Agustos Cumartesi
Yer: Belgrad Ormanı Neşet Suyu 6k Parkuru
Toplanma/Isınma: 9.00
Yarış: 9.30

Azami sure 60 dakika. 

Cumartesi ormanda gorusmek uzere, sevgiler

AA Koşu ekibi adına
Suna

----

The August Adım Adım Fun Run will be held as usual on the first Saturday of each month. If you will be participating for the first time please fill out the race registration form here (you only need to do this once) latest by Friday 2 August, noon. If you are already registered just print our your barcoded bib number and come to the race. If you cannot find your barcoded bib number request a new mail by writing to aakosu@adimadim.org. Don't forget, no bib number no result!

Date: 3 August Saturday
Place: Belgrad Forest 6k Neşet Suyu Track
Warm up: 9.00
Start: 9.30

(Cut-off 60 min)

AA Fun Run team

10.07.2013

TEMMUZ AA KOŞU SONUÇLARI BURADA!

 Merhaba,


Geçtigimiz cumartesi gunu yaptigimiz AA Koşu'nun toplu sonuçlarına aşagidaki linkten ulaşabilirsiniz. Bireysel sonuçları hemen gönderebildiysek de toplu sonuçların yayınındaki gecikme için özür dileriz. Katılımda yazın ve tatilin etkisini hissettik ancak yeni gönüllülerimizin de desteğiyle 129 koşucuyla sorunsuz ve keyifli bir organizasyonu geride bıraktık. Katkıda bulunan, destekleyen herkese teşekkurler!

Bir sonraki yarışta görüşmek dileğiyle, sevgiler, saygılar,
AA Koşu ekibi 

Please find the results of this month's AA Fun Run in the link below. Apologies for the delay! 


(Foto: Şermin Kargül)