13.05.2013

AA KOŞU VE TAKIM MARATONU 1 HAZİRAN'DA!

Merhaba,

Bildiğiniz gibi Haziran ayındaki AA Koşu'da yine Takım Maratonu yarışı yapacağız. ŞİRKET, OKUL, STK, BAĞIMSIZ kategorilerinde 7 kişilik takımların süreleri toplanarak yaklaşık 42 kilometrelik "maraton süresi" elde ediliyor. 

Takım kaptanları aakosu@adimadim.org adresine aşağıdaki bilgileri 21 MAYIS Salı gününe kadar aşağıdaki bilgileri iletmesi gerekiyor. Takım Maratonu ile sorularınıza Tanyar Ablak cevap verecek: 

- Takım Adı
- 7 takım üyesinin adı-soyadı ve göğüs numarası (her takım üyesi bireysel olarak kayıtlı olacak)

Takım üyelerinin barkodlu göğüs numarası henüz yok ise öncelikle şu linkteki formu doldurmaları gerekir. Bu başvuru sadece 1 kez yapılıyor, daha sonra aynı numara ile gerek bireysel gerek takım üyesi olarak koşabilirler. Daha önce barkodlu barkodlu göğüs numarası aldıysanız ve bu listede isminiz var ise, tekrar kayıt yaptırmanıza gerek yok; aynı numarayı kullanın. Mükerrer kayıtlar sistemde sorun yaratıyor!

Eğer bir nedenden dolayı göğüs numaranızı bulamıyorsanız aakosu@adimadim.org'a mail atıp tekrar isteyiniz! Başkasının göğüs numarası ile koşanlar diskalifiye olacaktır. Unutmayın, yarış sabahı kayıt alınmayacak, göğüs numarası yoksa sonuç yok!

AA Koşu, barkodlu kayıt sistemi ve Takım Maratonu ile ilgili Sık Sorulan Sorular burada.

Yer: Belgrad Ormanı, Neşetsuyu Parkuru (yaklaşık 6k)
Tarih: Cumartesi 1 Haziran 2013
Toplanma: 9.00
Start: 9.30

(Azami bitirme süresi 60 dak.)

Koşamayıp gönüllü olmak isteyenler doğrudan bana mail atabilirler. 

AA Koşu gönüllüleri adına

Suna

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder