5.07.2012

TEMMUZ AA KOŞU VE ÇAYLAKLAR!

Merhaba,

Bu cumartesi günü, 7 Temmuz'da, Adım Adım Koşu'muz var! Her zamanki gibi 8.30'ta 4 Levent Çevre Pastanesi önünde buluşma, 9.30 Start!

İlk 6 ayın değerlendirmesi sonucu ödül törenimiz de olacak, en hızlı, en düzenli katılım ve en iyi kişisel gelişim kategorilerinde bakalım kimler kazanmış olacak...Koşacak, izleyecek, pasta-kurabiye-simit-meyve getirecek, gönüllü olarak çalışacak, sıkı yarışacak, öylesine takılacak herkesi bekleriz!

Internet üzerinden daha önce kayıt yaptırmadıysanız bu linkten hemen yapın! http://www.jotform.com/form/13454020135

Ve Çaylaklarrrr....

AA'nın gönüllü antrenörü Kees Arendtz hoca ve Melis Sönmezgil'in desteğiyle "AA Çaylaklar-Rookies" grubunu başlatıyoruz! Bugüne kadar sadece yürüyen, ama koşuda kendisini geliştirmek isteyen herkesi AA Çaylaklar takımına davet ediyoruz! Amacımız önümüzdeki Avrasya yarışına kadar, yani 11 Kasım'a kadar Çaylaklarla koşu/yürüyüş karışımı ile 15 kilometrelik yarışı tamamlamak. 

İlk buluşma bu cumartesi günkü AA Koşu'da olacak, katılmak isteyebileceğini düşündüğünüz eş-dost, anne-baba, teyze-amca herkese haber verebilirsiniz. Bu cumartesi günkü tanışma ve deneme yürüyüşü/koşusu sonrasında her hafta cumartesi günü ormanda antrenman koşusu yapılacak, Kees tüm Çaylaklara cumartesi günleri ücretsiz antrenman desteği ve bilgi verecek. Hadi harekete geçin, harekete geçirin, bu fırsat kaçmaz!


AA Koşu gönüllüleri adına
Suna

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder