31.10.2012

KASIM AA KOŞU BU CUMARTESİ!


Merhaba,


Her ayın ilk Cumartesi günü sabahı, koşularımızı çeşitlendirmek, sağlık ve performansımızın artışını net bir şekilde görmemize yardımcı olabilmek, yeni koşu arkadaşları kazanabilmek amacıyla düzenenlenen “ADIM ADIM KOŞU”larının Kasım 2012 ayağı, 3 Kasım 2012’de yapılacaktır.

Avrasya Maratonu koşusuna 8 gün kala yapılacak bu 6 km’lik koşuyu, kendimizi test etmemiz için mükemmel bir fırsat olarak da önermekteyiz.

           
Yer: Belgrad Ormanı Neşet Suyu parkuru
Tarih: 3 Kasim 2012 Cumartesi, 8:30-9:15 kayıt, 9:30 “start”
Isınma: 9:15
Start: 9:30

Kayıt :  http://www.jotform.com/13454020135 (bu yarışta daha önceki yarışlarda online kayıt olanların tekrar kayıt yaptırmasına gerek yoktur, sadece koşularımıza ilk kez katılacaksanız online kayıt sistemini kullanınız)

Ayrıca bu ay küçük sürprizimiz olacak: Buğday Derneği yürüyüş takımından Tugay ile, yarış öncesi ısınma bölümünde BEDEN PERKÜSYONU yapılacak. Eğlenceli bir işe benziyor, geç kalmayın :)

Avrasya öncesi son kez hep birlikte koşacağız, birbirimize motivasyon vermenin tam zamanı!

Koşudan sonra isteyenler Şişli Ekolojik Pazarı'na gelip Buğday Derneği'nin etkinliğine katılabilir. 

Damla Su ve Powerade sayesinde içeceklerimiz olacak bu koşuda da ama simit, meyve ve börekleriniz bekleriz her zaman olduğu gibi :)
Geçen ay olduğu gibi bu ay da ARTI SAĞLIK koşumuz sırasında ilkyardım desteği verecek.  

Herkesi içtenlikle davet ediyoruz!

Adım Adım Koşu organizasyon komitesi adına,
Yavuz Abadan

Not: Avrasya Maratonu sırasında yardımseverlik koşusu yapmayı düşünüyorsanız bu linkten tüm gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz. 








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder