28.12.2012

AA KOŞU'DA YENİLİKLER VAR!

Merhaba,

çoğunuzun bildiği gibi Adım Adım Koşu'da 2. yılımızı bitirdik. Kar kış yağmur sıcak bayram seyran demeden her ay gönüllü ekibimiz hazır bulunarak ormana gelen tüm koşucuları eğlenceli bir yarış ortamında buluşturdu, hem Adım Adım'ın tanıtımına katkıda bulundu hem de koşu kültürünün yaygınlaşmasına.  Herkese açık, herkese ücretsiz Türkiye'nin tek düzenli kısa mesafe koşusu yapar olduk, sizlerin de katkısıyla çok hızlı büyüdü. Bu yıl yaklaşık 1800 kişi AA Koşu yarışlarına katıldı, geçen senenin iki katı! 

Problemler de olmadı değil. Özellikle çok kalabalık katılımın olduğu aylarda kuyruklar oluştu, kayıtta kargaşa yaşandı,  bazen sonuçlarda hatalar oldu, sonuçları istediğimiz kadar hızlı yayınlayamadık. Her şey elle, manuel olarak tutuluyordu...

2013'ten itibaren yeni bir kayıt ve ölçüm sistemine geçiyoruz, BARKODLU sisteme. Yeni barkodlu sistemle hem biz gönüllülerin işi çok kolaylaşacak hem de sizler beklemeyeceksiniz, her şey çok daha kolay, düzgün ve hızlı olacak. Üstelik de bunu kendi içimizde çözerek çok ucuz bir maliyetle yaparak, AA Koşu'nun ne kadar büyürse büyüsün sürdürülebilirliğini sağlıyor olacağız. En azından plan öyle :)

Yalnız bu sistemin çalışması için SİZLERİN DE KATKISINA ihtiyacımız olacak:

Tek yapmanız gereken şey, internet üzerinden sadece bir kez elektronik kayıdınızı yapmak ve size email ile göndereceğimiz göğüs numarasının çıktısını alıp yarışa getirmek.  Bu kadar basit. Masada bekleme yok, sıra yok.  Nasıl uçak için biniş kartı basıyorsak, herkes öyle göğüs numarasını basacak getirecek.  Üstelik herkesin numarası hep aynı kalacak, değişmeyecek. Kendi printeriniz yoksa bir arkadaşınızdan rica edebilirsiniz.

2 Ocak'tan itibaren size göğüs numaralarınızı mail ile pdf dosyası olarak göndereceğiz. Bazen spam'e düşebilir, mutlaka spam dosyalarınızı da kontrol edin. Daha önce internet üzerinden kayıt olduysanız tekrar kayıt olmanıza gerek yok, olmadıysanız hemen olun!!! http://www.jotform.com/13454020135

5 Ocak Cumartesi günü hepinizi göğüs numaralarınızla, matrak kıyafetlerinizle bekliyor olacağız. Yeni yıla gümbür gümbür girelim!

AA KOŞU EKİBİ adına
Suna

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder